info

Tarvitsetko kuvaajaa häihin, valmistujaisiin tai haluatko persoonallisen miljöömuotokuvan? Olen valokuvannut lukuisia häitä, ylioppilas- ja rippikuvia, yritys- ja tuotekuvauksia sekä muotokuvauksia. Ihmisten tärkeiden tilaisuuksien ikuistaminen muotoon, jossa muistot säilyvät pitkään on minulle tärkeää. Hääkuvauksen sekä ylioppilas- ja rippikuvauksen kautta voin kuvata ihmisten tärkeimpiä hetkiä ja näin antaa ihmisille ainutlaatuinen tilaisuus muistella mukavia hetkiään jälkikäteen.

Olen tehnyt kuvauskeikkoja erilaisiin tilaisuuksiin urheiluseuroille sekä yksityisten ihmisten tärkeisiin tilaisuuksiin, kuten dokumentaarista hääkuvausta, hääpotrettikuvausta, rippikuvausta, ylioppilaskuvausta sekä muotokuvausta.. Erikoisuuteni on, että kaikki kuvaus toteutetaan luonnossa, harrastuksien parissa tai asiakkaan itse toivomassaan paikassa. Näin kuvista saadaan persoonallisia ja ikimuistoisia. Mikäli tarvitset kuvaajaa omiin tärkeisiin tilaisuuksiin tai haluat persoonallisia kuvia tapahtumista, tilaisuuksista, yrityksesi tuotteista niin ota rohkeasti yhteyttä! Monille perinteinen studiokuva on liian tylsä ja ankea. Juuri he haluavatkin kuvistaan persoonallisia ja siksi kuvat otetaankin niiden luonnollisessa ympäristössä juuri siellä missä itse haluat! Kuvista saadaan näin eniten juuri teidän näköisiä, luonnollisia ja kauniita.

Teen kuvauksia pyyntöjen perusteella. Asiakkaanani ovat olleet lukuisat onnelliset hääparit, morsiuspukuliikkeet, häälehdet, yritykset sekä muut yksityiset henkilöt. Kaikki kuvaukset voidaan suunnitella tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten yritys tai yksityinen henkilö!

 

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä.

info@anttiekola.com

www.anttiekola.com

040 8250 780