Yrityskuvaus, lehtikuvaus, mainoskuvaus ja tapahtumakuvaus

Moni yrittäjä ei ole tullut ajatelleeksi kuinka tärkeää yrityksen mainosten, Internet-sivujen tai muun visuaalisen median merkitys on brändille/imagolle tai yleisilmeelle. Yrityksen esitteissä olevat kuvat viestivät yrityksen nykyaikaisuudesta, osaamisesta ja osaamisalueista.

Tarjoan yrityskuvausta, jonka avulla yritys saa uuden raikkaan ilmeen mainoksiin ja esitteisiin. Yrityskuvaus voi käsittää esimerkiksi tuotekuvausta, henkilöstökuvausta, tuotantokuvausta, mainoskuvausta tai muita aina asiakkaan toiveisiin pohjautuen.

Tuotevalokuvaus- ja esitekuvaus auttavat saamaan yrityksen esitteisiin uudenlaisen ilmeen. Yrityskuvausten yhteydessä käymme läpi minkätyyppisiä kuvia haetaan ja miten saamme tuotua yrityksen osaamisen ja taidot esille kuvauksessa.

Olen suorittanut lukuisia valokuvaustehtäviä myös erilaisissa yritysten tilaisuuksissa kuten vuosikokouksissa, palavereissa sekä asiakastapaamisissa sekä lehtikuvauksia Suomen arvostetuimmille lehdille. Tapahtumakuvaus antaa yritykselle aina lisää kuvamateriaalia käytettäväksi yrityksen esitteissä tai nettisivupäivitysten yhteydessä.

Olen kuvannut useiden eri alojen lehdille, yhdistyksille, yrityksille ja muille toimijoille.

 

Oli sinulla tarpeena lehtikuvaus, yrityskuvaus, tuotekuvaus, mainoskuvaus tai tapahtumakuvaus. Tai sitten tarvitset kuvan netti- tai printti-/lehtijuttuun, niin olen käytettävissänne! Ole yhteydessä, niin tehdään kuvistanne yrityksenne ja tarpeidenne näköiset!